Unen ABC verkkokoulutus

Haluatko syventää ja laajentaa unitietämystäsi? Tule mukaan verkkokoulutukseen, josta saat käyttöösi kattavan materiaalipaketin unesta, unettomuuden lääkkeettömästä hoidosta ja unilääketieteestä sekä unettomuuden ja unihäiriöiden hoitoon liittyviä työvälineitä.

A Yleistietoa unesta

Saat kattavan perustietopaketin unesta. Osassa käsitellään unen merkitystä, vireystilaa ja käydään läpi unen rakennetta, tehtäviä ja tarvetta sekä univajeen
vaikutuksia. Tämä osa on itseopiskelupaketti, jonka voit opiskella täysin omassa tahdissasi.

B Unettomuuden lääkkeetön hoito

Osa koostuu unettomuuden lääkkeettömän hoidon laajasta opintokokonaisuudesta ja sisältää paljon myös käytännön ohjeita ja työkaluja. Koulutus sisältää kognitiivisbehavioraaliset menetelmät unettomuuden Käypä hoito -suosituksen mukaisesti. Koulutus toteutetaan ohjattuna ryhmätoteutuksena ja se sisältää kaksi noin tunnin mittaista verkkotapaamista. Tapaamiset tarjoavat sinulle mahdollisuuden kysyä asiantuntijoilta suoraan koulutukseen sisältöön liittyvistä asioista.

C Unilääketieteen perusteet

Osa on suunnattu lähinnä lääkäreille. Siinä käydään läpi tärkeimmät unihäiriöt ja niiden diagnostiikka sekähoito. Lisäksi käsitellään ajoterveyteen liittyviä asioita.
Opit unilääketieteen keskeisimmät käsitteet ja sanaston sekä saat käyttöösi myös käytännön työkaluja. Tämän itseopiskelupaketin voit käydä läpi itsenäisesti omassa tahdissasi.
Opiskelu tapahtuu helppokäyttöisessä verkkoympäristössä, ja voit edetä opiskelussa oman tahtisi mukaisesti. Osaavat ohjaajat ovat käytössäsi kokokoulutuksen ajan.
Koulutusten sisällöstä vastaavat Helsingin Uniklinikan asiantuntijat professori, neurologi Markku Partinen sekä kokeneet unihoitajat Anne Huutoniemi ja Anna-Mari Aronen. Koulutus on tuotettu
yhteistyössä UKK-instituutin koulutusasiantuntijoiden kanssa.

Aika: koulutus alkaa maaliskuussa 2020
Hinta:
A-osa 70 € (suositellaan kaikille)
B-osa 100 €
C-osa 100€
Jos opiskelet koko paketin, hinta on 220 €
Jos opiskelet tietyt osat
• A+B ja A+C -paketit 150 €
• B+C -paketti 175 €
Lisätietoa:
www.ukkinstituutti.f/koulutuskalenteri
Minna Kuurne-Koivisto
minna.kuurne-koivisto@vitalmed.fi
Helsingin Uniklinikka, Vitalmed
Nina Merivirta-Köykkä
nina.merivirta-koykka@ukkinstituutti.fi
UKK-instituutti
Ilmoittautumiset:
www.lyyti.in/unenABC

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää