Unettomuuden hoito

KBT-hoito

Kognitiivisen psykoterapian ja tietoisen läsnäolon menetelmien avulla tutkitaan, arvioidaan ja muutetaan uneen, unettomuuteen, vireystilaan, ahdistukseen ja masennukseen liittyviä ajatuksia, uskomuksia ja toimintamalleja.

Uniryhmät

Uniryhmissä hoidamme unettomuutta Käypähoito suosituksen mukaisilla lääkkeettömillä menetelmillä kokeneiden asiantuntijoidemme johdolla. 

Seuraava uniryhmä:

Uniryhmä (6krt) etäyhteydellä alkaa ma 12.4.2021 klo 14.00-15.30 

Hyvään uneen kurssillamme on tavoitteena loytää jokaiselle kurssilaiselle ”HYVÄ UNI”.

Kurssilla käymme läpi kognitiivis-behavioraalisiin menetelmiin perustuvia lääkkeettömiä keinoja, fysiologiseen uneen liittyviä asioita, tarkastelemme unettomuutta laukaisevia ja ylläpitäviä tekijöitä sekä ohjaamme monenlaisiin käytännön harjoituksiin, joilla on mahdollista palauttaa normaali nukkuminen.

Kokoonnumme yhteensä kuusi kertaa etäyhteydellä (1,5 h /kerta). Kurssikerrat toteutetaan seuraavasti: ma 12.4. ma 19.4. ; ma 3.5. ; ma 17.5. ; ma 7.6. ja viimeinen kerta ma 14.6.2021 klo 14.00-15.30 

Kurssin hinta on 300€ / osallistuja ja se sisältää kurssimateriaalin.  Kurssille mahtuu max 10 osallistujaa. Yhteydenotot ja ilmoittautumiset anne.huutoniemi@vitalmed.fi / ajanvaraus@vitalmed.fi

Web-pohjainen ryhmätapaaminen (2krt) seuraava ryhmä alkaa ti 4.5. klo 14.30-16.00

Ryhmä on avoin kaikille kiinnostuneille. Ryhmä kokoontuu kaksi kertaa ti 4.5. klo 14.30-16.00 ja ti 18.5. klo 14.30-16.00. On-Line ryhmä (max 10 hlöä) kestää 1,5 tuntia, jonka aikana käydään läpi unettomuuteen liittyviä perusasioita ja aloitetaan lääkkeettömät menetelmät ylivireyden purkamiseen.

Ryhmän hinta on 100€, laskutustiedot otetaan ilmoittautuessa.  HUOM! n.15 min ennen ryhmän alkua saat sähköpostiisi linkin ryhmään kirjautumista varten.

Kysy lisää / ilmoittaudu mukaan p. 0102311480 tai ajanvaraus@vitalmed.fi

Neurosonic-hoito

Helsingin Uniklinikalla on käytössä Neurosonic-divaani unettomuuden hoidossa.

Neurosonic-matalataajuusmenetelmä lievittää kehollista jännitystä ja kipua kohdistamalla kontrolloitua värähtelyä samanaikaisesti koko keholle. Käytetty taajuusalue on turvallinen ja luonnollinen eikä sillä ole sivuvaikutuksia. Värähtely tuottaa kehon kudoksissa ja nesteissä resonanssi-ilmiön ja se on äärimmäisen rentouttavaa. Tuloksena on syvä rentoutuminen sekä nopea palautuminen fyysisestä ja psyykkisestä rasituksesta. Ohjelman kesto unettomuuden hoidossa 40 minuuttia, hoito suositellaan otettavan sarjana, n. 2 krt. Viikossa.

Kurssit

Järjestämme kursseja ja luentotilaisuuksia unettomuuden sekä muiden unihäiriöiden hoidosta ympäri Suomea. Pyydä tarjous anne.huutoniemi@vitalmed.fi tai minna.kuurne-koivisto@vitalmed.fi 

Kiinnostuitko?

Helsingin Uniklinikalla selvitämme syyt oireittesi taustalla ja hoidamme sinut kokonaisvaltaisesti.

Lue lisää ja varaa aika asiantuntijoillemme hoitosi aloittamiseksi