Psykologin palvelut

Neuropsykologimme Lasse Hyytiäinen tekee laajoja neuropsykologisia testauksia. Neuropsykologin testauksia käytämme esim. muistisairauksien ja ADHD-diagnostiikassa, sekä kehityksellisten häiriöiden arvioinneissa.

KBT-hoito

Kognitiivisen psykoterapian ja tietoisen läsnäolon menetelmien avulla tutkitaan, arvioidaan ja muutetaan uneen, unettomuuteen, vireystilaan ja ahdistukseen ja masennukseen liittyviä ajatuksia, uskomuksia ja toimintamalleja.

Kurssit

Järjestämme niin valtakunnallisia kuin paikallisia kurssejakin ja käymme puhumassa ja opastamassa unihäiriöiden hoidosta ympäri Suomea.

HYVÄÄN UNEEN- KURSSIT

Kokoonnumme yhteensä kuusi kertaa tavoitteena hyvä uni. Kurssilla käymme läpi fysiologiseen uneen liittyviä asioita, tarkastelemme unettomuutta laukaisevia ja ylläpitäviä tekijöitä sekä pyrimme ohjaamaan monenlaisiin käytännön harjoituksiin, joilla palauttaa normaali nukkuminen.

Kurssin hinta on 250€ / osallistuja ja se sisältää myös oheislukemistona Susan Pihlin ja Anna-Mari Arosen "Unentaidot"-kirjan sekä muun kurssimateriaalin.

Yhteydenotot ja ilmoittautumiset: 
/ 050 5762704

Kurssille mahtuu maksimissaan 9 osallistujaa.