Osallistu unikyselyyn Covid-19:n vaikutuksista uneen, unettomuuteen ja muihin unihäiriöihin

Suomi osallistuu kansainväliseen ICOSS (International Covid Sleep Study) tutkimukseen. Tutkimusta koordinoidaan Suomesta ja datat tullaan tallentamaan Suomeen. Suomesta projektin tutkimusryhmään kuuluu tutkijoita mm. THL:sta, Helsingin yliopistosta ja Turun yliopistosta. Markku Partinen Helsingistä johtaa tätä kansainvälistä konsortiota, johon osallistuu tällä hetkellä muun muassa Brasilia, Etelä-Afrikka, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Japani, Kanada, Kiina, Norja, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi ja USA .

Jos olet täysi-ikäinen, pyydämme sinua ystävällisesti osallistumaan tähän nimettömään nettikyselyyn. Kysely on täysin anonyymi emmekä tallenna mitään henkilötunnisteita (ei sähköpostia eikä muita tietoja, joiden perusteella sinut voitaisiin tunnistaa). Jos tiedät tuttavapiirissäsi henkilöitä, joilla on ollut COVID-19 tai jotka ovat saaneet tartunnan, olisi hyvä saada myös sellaisten vastauksia. Voit jakaa oheista linkkiä.

https://educationhelsinki.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_bEKKYWAoNGTJASV

 

Verkkosivumme käyttää evästeitä saadaksesi parhaan käyttökokemuksen. Jatkaessasi sivuston käyttöä hyväksyt evästeet. Lue lisää