Hoitopolku

1.

Varaa aika suoraan netistä tai soittamalla ajanvaraukseen numeroon 010 2311 480.

2.

Miten meille hoitoon? 

Soita ajanvaraukseemme ja sovitaan sinulle sopiva vastaanottoaika. Lähetämme sinulle unikyselyn ennen vastaanottoa (joko postitse tai sähköisesti) , tuo täytetty unikysely mukanasi ensimmäiselle vastaanottokäynnille.

Mikäli varaat ajan netistä, lähetämme unikyselyn sinulle sähköisesti 

Ensimmäisellä käynnillä teemme arvion tarvittavista tutkimuksista ja niiden jälkeen sovimme hoidosta. Ennen hoidon aloittamista pyrimme varmistamaan diagnoosin tutkimuksilla (esim. aktigrafi) ja sovimme myös seurantakäynnistä. Seurantakäynnin voit varata itse netistä tai ajanvarauksestamme.

Ota yhteyttä ajanvaraukseen. Lähetämme sinulle unikyselyn ja palautettuasi sen, lääkäri tekee sen perusteella arvion mahdollisista tutkimuksista, joita tarvitaan ennen vastaanottokäyntiä. Niitä voivat olla mm. 

  • verinäytteet, jotka otetaan omalla paikkakunnalla. Lääkäri uniklinikalla kirjoittaa lähetteen 
  • aktigrafi: saat postissa rannekkeen ennen sovittua vastaanottoaikaa. Palautat sen uniklinikalle ja tulokset ovat valmiina analysoituina, kun tulet ensimmäiselle vastaanotolle 
  • muut unitutkimukset, jotka sovitaan sinulle sopivaksi ajankohdaksi. Tutkimukset järjestetään siten, että tulosten saaminen on mahdollista saman käynnin yhteydessä : esim. jos tulet yöksi unitutkimuksiin, saat lääkäriajan seuraavalle päivälle 

3.

Tutkimusten jälkeen aloitetaan diagnoosin mukainen hoito ja sovitaan seurantakäynti.